čtvrtek 9. února 2017

Knížka říkadel doplněná půvabnými obrázky

Ilustrovala: Ladislava Pechová
Žánr: říkanky
Nakladatel: Fragment
Rok vydání: 2013
Počet stran: 32
Vazba: vázaná
Anotace:
Knížka s půvabnými ilustracemi Ladislavy Pechové je výběrem těch nejznámějších českých lidových říkanek. Jejich znalost mohou děti využít ve školce i ve škole, některé z nich si mohou dokonce i zazpívat.





Naučte své děti nejznámější české říkanky. A co k tomu potřebujete? Úsměv a také knížku Nejmilejší české říkanky od nakladatelství Fragment. Díky půvabnými ilustracím Ladislavy Pechové, která je známá svými „okatými“ obrázky, to vašim dětem půjde jedna báseň. Znalost říkadel, se dětem bude hodit také ve školce a při výuce v prvních třídách na základní škole.


Nádherně ilustrovaná knížečka s výběrem nejznámějších říkadel, jako jsou Kalamajka, mik, mik, mik; Pase ovčáček v zeleném háječku; Holka modrooká; Kovej, kovej, kováříčku; Travička zelená; Já jsem malý koledníček a mnoho dalších, jistě potěší každého malého i velkého čtenáře.
Naučte se společně se svými dětmi ty nejhezčí české říkanky. Tato útloučká knížečka plná roztomilých ilustrací Ladislavy Pechové jistě potěší nejen děti, ale i jejich rodiče a prarodiče.

Hodnocení: 5/5


Za poskytnutí recenzního výtisku mnohokrát děkuji nakladatelství Fragment, jehož spolupráce si velmi vážím.

Žádné komentáře:

Okomentovat